llibres_premis_universitats
22 de de setembre de 2020
Els premis "Joan Lluís Vives" d'edició universitària premien dos llibres amb autors picanyers
"La ciència a taula" de Fernando Sapiña i "La represa del moviment Freinet" amb la participació d'Alfred Ramos

Els premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària tenen com a objectiu donar a conéixer el paper de l’edició universitària en la transferència del coneixement i el valor i la qualitat de la tasca que desenvolupen les editorials universitàries de la Xarxa Vives. A més, promouen el prestigi de la nostra llengua en l’àmbit universitari a fi de fomentar-ne i normalitzar-ne l’ús en la difusió del coneixement. Els premis compten amb quatre categories: millor edició, millor coedició interxarxa, millor llibre de ciències naturals i aplicades, i millor llibre de ciències socials, arts i humanitats. En esta edició 2020, dos d'eixes quatre categories tenen guanyador picanyer.

Premis per a llibres fets a Picanya
En esta edició dels premis Joan Lluís Vives han estat premiats dos llibres amb molta relació amb el nostre poble. Per una banda "La ciència a taula", un recull de 42 articles del científic i divulgador picanyer Fernando Sapiña publicat per la Universitat de València ha rebut el premi en la categoria de ciències naturals. També ha estat premiat, en la categoria de ciències socials, el llibre editat per la Universitat de Castelló "La represa del moviment Freinet (1964-1974)" un treballa col·lectiu on diferents professionals de la docència, entre ells el nostre veí Alfred Ramos, intenten recuperar la història del moviment Freinet. 
Sens dubte una fita història que dos autors del nostre poble puguen aconseguir este prestigiós reconeixement i, a més, en la mateixa convocatòria.

 

llibres_premis_universitats

Vídeos relacionats
Acte lliurament 43é Premi Enric Valor
15 de de febrer de 2024

Acte lliurament 43é Premi Enric Valor

6a Edició Premis Viles en Flor
20 de d’octubre de 2023

6a Edició Premis Viles en Flor