IMG_1366
03 de de gener de 2019
Instal·lats dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics
Estan situats en l'avinguda Sanchis Guarner, just en la part de darrere de l'edifici consistorial
Amb la intenció d'aplicar polítiques energètiques sostenibles i la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant mesures d'eficiència energètica i accions relacionades amb la promoció de les energies renovables i la mobilitat urbana sostenible l'Ajuntament de Picanya ha instal·lat dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics. Oferiran càrrega gratuïta sense més tràmit que la instal·lació d'una APP en el mòbil de la persona usuària.

Finançats pel IVACE
Aquests punts de recàrrega s'han instal·lat toti aprofitant la convocatòria d'ajudes de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) que s'ha cobert bona part del finançament d'aquest innovador projecte.

N'hi ha prou amb una APP 
Per a poder fer ús d'aquest punt de càrrega només serà necessari descarregar-se al mòbil la App Charge and Pàrquing, disponible tant en Android com IOS.
Aquesta App és totalment gratuïta i només serà necessari registrar-se per a poder realitzar la reserva del punt de recàrrega i, en el seu moment, la corresponent càrrega del vehicle.
Els dos punts són del tipus semiràpid amb una potència de 22 quilowatts.

 

 

IMG_1364
IMG_1365
IMG_1366