mupi_contenidor_marro_web
27 de de gener de 2023
Un pas endavant en la gestió dels nostres residus: el contenidor marró
Els serveis municipals obtenen fons europeus per import de prop de 225.000 per a la millora del nostre sistema de tractament de residus

El treball dels serveis municipals ha aconseguit obtindre prop de 225.000 euros del fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Fons Next Generation de la Unió Europea), Conselleria d'Agricultura Desenvolupament rural, Direcció general de qualitat i educacio ambiental. Estos fons permetran millorar el nostres sistema de tractament de residus i, especialment, posar en marxa un nou contenidor: el contenidor marró. Este nou contenidor, amb les corresponents campanyes informatives i de motivació d'ús es posaran en marxa en uns mesos.

Funcionament del contenidor marró
L'objectiu principal d'este contenidor és generar compost per a l'agricultura, jardineria... Per a que este procés es puga dur endavant de la millor manera possible és fonamental separar de la millor forma els nostres residus orgànics i dipositar-los en bossa de plàstic tancada (hi ha bosses compostables si volem anar un pas més endavant).
Per tant, al contendior marró dipositarem: restes de fruita i verdura, restes de carn o peix, restes de plantes o poda xicoteta, taps de suro, paper de cuina brut, pòsits de café i infusions, corfes d'ou i restes de menjar en general.

mupi_contenidor_marro_web

 

 

Vídeos relacionats
Picanya. Totes les llums del verd!
02 de de novembre de 2021

Picanya. Totes les llums del verd!