2021_01_19_normes_gva
19 de de gener de 2021
La Generalitat anuncia noves mesures contra el contagi de la COVID19
Entren en vigor a les 00.00h de dijous 21 de gener

La Generalitat Valenciana ha anunciat noves mesures per a frenar la pandèmia generada pel virus COVID-19 que inclouen el tancament total de l'hostaleria de la Comunitat Valenciana, així com del comerç a partir de les 6 de la vesprada i de les instal·lacions esportives. Aquestes mesures entraran en vigor a partir del dijous 21 de gener i es mantindran durant els pròxims 14 dies.

Hostaleria
Respecte del tancament de l'hostaleria, només es permetrà el servei de menjar per a portar, siga distribuït en el propi local o per repartidors.

Comerç
Es tanca tota activitat comercial a partir de les 6 de la vesprada, a excepció dels establiments alimentaris, farmàcies i serveis essencials que mantenen el seu horari normal. Important, de cap manera és necessari tornar a repetir les escenes de compres massives que hem vist en altres situacions. Insistim, els comerços relacionats amb l'alimentació mantenen el seu horari habitual i està garantit el subministrament de tots els productes.

Instal·lacions esportives
S'ordena el tancament de totes les instal·lacions esportives. Sols es permet continuar en funcionament a l'esport professional.

Altres restriccions en vigor
Recordeu que es mantenen viegents la resta de restriccions en vigor, com ara el perimetraje autonòmic o el número màxim de 6 persones en les reunions fins al 31 de gener.

Confinaments perimetrals no prorrogats
Decauen, este dimecres a la nit, els confinaments perimetrals de les 29 poblacions de la Comunitat Valenciana que estaven en marxa des de fa uns dies.

2021_01_19_normes_gva 

 

 

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6