anaciscar2
17 de de desembre de 2020
L'artista picanyera Ana Císcar inaugura exposició
Del 19 de desembre al 13 de febrer a la Galeria Punto de València

Ana Císcar és una artista picanyera que, malgrat la seua joventut, ja atresora un bon grapat d'importants premis que ens parlen d'una carrera que, en un món sempre complicat com és l'artístic, creix i avança any rere any. Entre el seu extens currículum destaquen el primer Premi Mardel d'Arts Visuals, la selecció  en el Premi d'Adquisició Miquel Navarro, Biennal de Mislata 2019; la Mostra d'Art Jove La Rioja 2019, etc...
Podeu consultar el seu extens currículum ACÍ.

Exposició
Ara, entre el 19 de desembre i el 13 de febrer, la galeria Punto de València acull la mostra ‘The Act Of Seeing With No Eyes’. En esta ocasió, Ana Ciscar presenta cinc llenços de gran format, dos vídeo-collage, una instal·lació de teles impreses, i tres llibres intervinguts, explora la utilització instrumental de la imatge, concretament aquella emprada per al control i l'estratègia militar. Totes les peces de l'exposició es basen en la idea de muntatge com a eina compositiva principal. 
Una proposta que suposa un nou pas endavant en un recorregut artístic en el que Ana Císcar transita per un camí artístic propi i diferenciat.

 

 

anaciscar4 

anaciscar3 

anaciscar2

Galeries relacionades
Temps confinat
31 de de març de 2021

Temps confinat

Vídeos relacionats
Mural Sorolla
11 de de desembre de 2020

Mural Sorolla

Notícies relacionades