00cartell25rcdona2018
06 de de febrer de 2018
27a edició del Recreo-Cross de la Dona el 2 de març
També 4a edició del Corre-Cross de la Dona

Com cada any, i com a part de les activitats organitzades al voltant del 8 de març, dia internacionl de les Dones, l'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa Tiryus, el club d'atlestisme Casmesllargues i la Penya Ciclista Tarazona organitzen el Recreo-Cross de la Dona. Una cita a mig camí entre l'esport, la festa i la reivindicació que reunix cada any a milers de dones arribades de tota la comarca de l'Horta Sud.

Canvi del recorregut
Enguany, per primera vegada després de 26 anys, el Recreo-Cross no eixirà des de la Plaça del País Valencià i la 27a edició, prevista per al divendres 2 de març (eixida a les 17.30h) arrancarà des de l'avinguda Generalitat Valenciana (creuament amb l'avinguda Sanchis Guarner, vora barranc). Les obres a la Plaça del País Valencià així ho demanen. El canvi d'eixida sols marcarà un canvi de recorregut perquè des de la benvinguda inicial amb coreografia col·lectiva a l'arribada i festa al Poliesportiu seran iguals que cada any.

Inscripció
La recollida de dorsals per a participar en esta 27a edició es pot realitzar de forma gratuïta a l'Ajuntament del 26 al 28 de febrer. Hi ha berenar i samarreta commemorativa per a totes les participants.

També Corre-Cross
Com en anys anteriors el Recreo-Cross també tindrà el seu vessant competitiu. L'organització posa en marxa la 4a edició del Corre-Cross de la Dona, una cursa de prop de 3 kilòmetres amb el mateix recorregut del Recreo-Cross (Av. Generalitat-Poliesportiu) oberta a la participació gratuïta de dones majors de 14 anys amb trofeus per a les tres primeres i samarretes tècniques per a totes les participants.

La inscripció per al Corre-Cross és gratuïta i s'ha de tramitar amb antel·lació per mitjà d'esta web:
https://www.mychip.es/evento/iv-corre-cross-de-la-dona-picanya-4



00cartell25rcdona2018

Galeries relacionades
Recreo-Cross de la Dona
01 de de març de 2024

Recreo-Cross de la Dona

Recreo Cross de la Dona
03 de de març de 2023

Recreo Cross de la Dona

27é Recreo-Cross de la Dona
02 de de març de 2018

27é Recreo-Cross de la Dona

Vídeos relacionats
31 Recreo-Cross de la dona
01 de de març de 2024

31 Recreo-Cross de la dona

30é Recreo-Cross de la Dona
03 de de març de 2023

30é Recreo-Cross de la Dona