00cartell28rcdona2019
07 de de febrer de 2019
El divendres 1 de març, totes les dones... a còrrer!
28a edició del Recreo-Cross de la Dona i 5a edició del Corre-Cross

Com cada any, i com a part de les activitats organitzades al voltant del 8 de març, dia internacional de les Dones, l'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa Tiryus, el club d'atlestisme Casmesllargues i la Penya Ciclista Tarazona organitzen el Recreo-Cross de la Dona. Una cita a mig camí entre l'esport, la festa i la reivindicació que reunix cada any a milers de dones arribades de tota la comarca de l'Horta Sud.

Canvi d'horari
Enguany, per primera vegada el divendres 1 de març el Recreo-Cross eixirà des de la Plaça del País Valencià a les 16.15h tot i avançant el seu horari habitual. L'únic canvi serà este horari donat que des de la benvinguda inicial amb coreografia col·lectiva a l'arribada i festa al Poliesportiu seran iguals que cada any.

Inscripció
La recollida de dorsals per a participar en esta 28a edició es pot realitzar de forma gratuïta a l'Ajuntament del 25 al 27 de febrer. Hi ha berenar i samarreta commemorativa per a totes les participants.

També Corre-Cross
Com en anys anteriors el Recreo-Cross també tindrà el seu vessant competitiu. L'organització posa en marxa la 5a edició del Corre-Cross de la Dona, una cursa de prop de 3 kilòmetres amb el mateix recorregut del Recreo-Cross (Pl. País Valencià-Poliesportiu) oberta a la participació gratuïta de dones majors de 14 anys amb trofeus per a les tres primeres i samarretes tècniques per a totes les participants. Eixida a les 16.00h des de la Pl. del País Valencià.

La inscripció per al Corre-Cross és gratuïta i s'ha de tramitar amb antel·lació per mitjà d'esta web:
https://www.mychip.es/evento/v-corre-cross-de-la-dona-picanya-5

00cartell28rcdona2019

Galeries relacionades
Recreo-Cross de la Dona
01 de de març de 2024

Recreo-Cross de la Dona

Recreo Cross de la Dona
03 de de març de 2023

Recreo Cross de la Dona

27é Recreo-Cross de la Dona
02 de de març de 2018

27é Recreo-Cross de la Dona

Vídeos relacionats
31 Recreo-Cross de la dona
01 de de març de 2024

31 Recreo-Cross de la dona

30é Recreo-Cross de la Dona
03 de de març de 2023

30é Recreo-Cross de la Dona