residencia_2
Obres de finalització de la Residència i Centre de Dia
Localització: C/ Eixida a Torrent
Font de finançament:

Empresa concessionària: Solimar residències per a majors.

L'embolic judicial i burocràtic toca a la seua fi. Després d'una infinitat de complicacions que han anat des de la fallida i desaparició de l'empresa gestora del projecte, els problemes generats pels canvis normatius i, finalment, la judicialització de tot el procés per part dels diferents creditors de la desapareguda empresa concessionària, finalment, en aquest 2022 arranquen les obres per a la posada en marxa de la residència de majors i centre de dia de l'eixida cap a Torrent.
Una trajectòria de dificultats administratives, legislatives, judicials... que, a base de treball constant, els serveis municipals han aconseguit resoldre.

Dificultats sobre dificultats
La història d'aquesta instal·lació arranca amb l'adjudació a una empresa de la concessió per a construir i explotar una residència i centre de dia. Quan la construcció estava en la seua fase final l'empresa va fer fallida i va desaparéixer tot i deixant darrere tota una sèrie de processos oberts que, sumats a la crisi econòmica, van complicar de forma molt notable la viabilitat del projecte.

Resoldre l'embolic

Des de la fallida de l'empresa els serveis municipals es van centrar en la cerca d'una solució que passava per, d'una banda aconseguir una nova empresa gestoria i, d'altra banda, aconseguir la resolució dels diferents processos judicials oberts.
Finalment el jutjat de 1a instància num. 4 de Torrent ha admés l'empresa proposada per l'Ajuntament que, amb nova llicència d'activitat i nova llicència d'obres ja concedides té previsa la finalització del projecte i la seua posada en marxa en aquest any 2023.

residencia_2