nova_iluminacio_001
Renovació per luminàries LED de l'enllumenat urbà
Reducció de consum en més d'un 50%
Localització: Tot el nucli urbà
Font de finançament:
Subvenció del 50% a compte de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE), organisme  adscrit  al  Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfico
Fonds FEDER. Unió Europea.

Ja està finalitzada la renovació completa de les més de 2.000 luminàries dels carrers i places del nostre poble. Les noves luminàries són de tecnologia LED i permeten un estalvi energètic de més del 50% amb més luminositat i una temperatura de color més respectuosa amb el medi ambient i la salut i el descans de les persones.

Sota el nom de “RENOVACIÓ D'INSTAL·LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR EN EL MUNICIPI DE PICANYA (VALÈNCIA)” s'ha realitzat al nostre poble el procés per a la substitució de les lumintàries VSAP, HM i fluorescents que encara queden al nostre enllumenat públic per luminàries de teconologia LED.

Un estalvi de més del 50%
En concret, s'han substiuït un total de 2.208 lluminàries. A més, s'ha actuat en els 24 dels 27 quadres de comandament per a adaptar-los a la normativa vigent. Amb esta actuació es disminuix la potència instal·lada de 261,59 kW a 121,89 kW.
Amb esta reducció es calcula un estalvi energètic estimat del 53,41%. Una reducció de consum molt positiva tant des del punt de vista mediambiental com des del punt de vista econòmic.
Este és un nou pas en el treball constant per optimitzar els consums energètics al nostre poble, un pas que continua amb el treball ja fet als polígons industrials on ja s'han canviat les lluminàries a la nova teconologia LED.

Possibles dificultats generades pels treballs
Cal recordar que l'Ajuntament ofereix un telèfon d'atenció 24 hores all dia tots els dies de l'any on comunicar qualsevol defiència de l'enllumenat públic i, per exemple en el cas d'apagons puntuals, que este situacions es puguen resoldre de forma immediata.

__________

Telèfon gratuït d'atenció d'avaries a l'enllumenament públic:
900 802 111
(Atenció 24h al dia, tots els dies de l'any)
__________

L'estalvi generat i l'ajuda de l'IDAE completen el finançament

Esta important operació compta amb una subvenció per part de l'IDAE de  698.339,18 euros.  L'actuació realitzada ha consisitit en la renovació de les instal·lacions d'enllumenat, il·luminació i senyalització exterior en el Municipi de Picanya a la província de València mitjantçant la substitució de lluminàries existents (VSAP; HM i fluorescent) per lluminàries LED més eficients per un import total de 1.396.678,36 €.


 plantilla_canvi_luminaries

 

 

 

 

 

una_manera_hacer_europa_idae_feder