plmajor
Renovació de les façanes de la Pl. Major i Corts Valencianes

A la fi del mes de juliol de 2019 van quedar finalitzats els treballs de rehabilitació i renovació de les façanes de la Plaça Major i l'edifici del Centre de Persones Majors que, des d'aqueixes dates, llueixen nous colors. S'ha realitzat un treball de restauració i millora al mateix temps que s'han renovat per complet els colors de les façanes per a generar un conjunt de major vistositat.
També la pèrgola
En aquesta mateixa intervenció també s'ha procedit a restaurar i repintar la pèrgola de fusta que completa el característic aspecte d'un punt tan emblemàtic com és la plaça Major.

Casa Emiliot

Altra façana conservada del passat, com és la façana de la casa Emiliot junt a l'escoleta infantil municipal al carrer Corts Valencianes també ha estat completament renovada.
En concret s'han realitzat treballs de restauració i fixació de les parts que presentaven zones deteriorades i, finalment, s'ha procedit al repintat de tota la façana. Com en els treballs anteriors s'ha optat per colors intensos i per detascar els elements més interessants de la façana com són els balcons, els ornaments i les baranes.
La Casa Emiliot fou una casona del finals del segle XIX que amb el pas del temps quedà completaments en desús i va haver de ser enderrocada. L'Ajuntament, com en el cas de la Plaça Major, conservà la façana original de la casa com a element singular i característic que, com es pot comprovar ara, dota a este espai urbà d'un caràcter singular.

IMG_4486
plmajor
IMG_6441
IMG_6445