IMG_0916
Millores d'aïllament acústic a la biblioteca
Localització: Biblioteca i Centre d'Estiudi

Entre finals de 2017 i l'any 2018 s'ha procedit a la realització d'intervencions en la línia de reduir la contaminació acústica entre les diferents plantes de la biblioteca i centre d'estudis.
En contret s'ha instal·lat una porta de vidre aïllant en la planta intermitja (la dedicada a zona de biblioteca) i s'ha col·locat un tancament del buit de l'escala a la planta superior (zona d'estudi). Amb este dues accions s'ha reduït significativament el nivell de soroll que arribava a la planta superior des de les inferiors. A partir d'ací està previst continuar amb altres accions (instal·lació de materials fonoabsorvents, sustitució de vidres a les finestres...) amb l'objectiu de continuar millorant les condicions sonores de l'edifici.

També s'ha procedit a la instal·lació d'una porta en la zona d'accés a l'àrea per a menudes i menuts. En la línia de la instal·lada al primer pis, este tancament té com a objectiu reduïr la contaminació acústica entre les diferents plantes de l'edifici.

Finalment s'ha fet la substitució de les finestres de la façana sud de la sala d'estudi (de fusta i vidre normal) per altres d'alumini i vidre aïllat que reduixen molt significativament el nivell del soroll que arriba des del carrer.

IMG_0916
IMG_0919
IMG_6298
IMG_6292
IMG_6299
IMG_1473
IMG_1474