IMG_1168
Ampliació i reforma de la Sala d'Exposicions

A la Sala d’Exposicions s'han realitzat obres d'ampliació i millora en quant a accessibilitat amb la instal·lació d’un ascensor que connecta l'escenari, el nivell de la plaça i la Sala d'Exposicions. També s'ha aprofitat per  a la construcció d'un lavabo.


El dimecres 5 de desembre de 2018, a les 18.30h, tingué lloc l'acte d'inauguració de la renovada i ampliada sala municipal d'exposicions.

Més gran, més moderna i més accessible

La renovada Sala d’Exposicions ha guanyat un nou espai superior, amb una important ampliació de l'espai expositiu. A més, s'ha fet completatment accessible amb la instal·lació d’un ascensor que connecta l'escenari, el nivell de la plaça i la Sala d'Exposicions. Estes obres també s'han aprofitat per  a la construcció d'un lavabo i un nou magatzem que ha permés recuperar per a la sala l'espai ocupat per l'antic magatzem. 
El resultat final és una sala molt més gran, completament accessible i multiusos que permetrà acollir exposicions de major tamany (fins i tot dues exposicions alhora) i també esdeveniments de xicotet format com ara presentacions de llibres, xerrades...


Sala Municipal d'Exposicions "Carmen Alborch"
Per acord unànim de tots els grups presents al Ple Municipal, la Sala Municipal d'Exposicions, en esta nova etapa, durà el nom de la que fou Ministra de Cultura, escriptora i lluitadora per la igualtat i les llibertats, Carmen Alborch. Amb este reconeixement el nostre poble vol agraïr l'especial vinculació de Carmen al poble de Picanya, un poble del que sempre es declarà admiradora i en el que sempre vam poder comptar amb la seua presència i complicitat per a qualsevol acte. Així vam disfrutar de la seua presència en activitiats viculades al món de la literatura, de la lluita per la igualtat de les dones, en inauguracions... ara serà la nostra sala d'exposicions, un espai vinculat a la cultura i a l'art, qui recordarà al nostre poble a esta dona exemplar.


 

excavacio_sala_exposicions
IMG_7008
IMG_7391
IMG_7513
IMG_7515
IMG_7519
IMG_9085
IMG_9087
IMG_9478
DSC_0137
IMG_1168
IMG_1178