vicent_serrador
Obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i millores d'accessiblitat
Localització: Carrers Verge del Carme i Vicent Serrador

Obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i millores d'accessiblitat als carrers Verge del Carme (números 1 a 15) i Vicent Serrador (tot el carrer).

Renovació de la xarxa d'aigua potable
Com ja s'ha fet a altres carrers del nucli històric, per part de la companyia subministradora d'aigua potable es va a procedir a la renovació de tot el sistema de distribució de l'aigua potable amb la instal·lació de noves canonades. D'esta manera es millora la qualitat del servei i s'eviten avaries i pèrdues d'agua.

Millores d'accessiblitat
Tot i aprofitant l'obertura d'obres als carrers, i també com ja s'ha fet a altres indrets, es realitzaran treballs de millora de l'accessiblitat amb la renovació completa de voreres, la construcció de plataforma única de preferència per als vianants als diferents creuaments i també al tram sense eixida del carrer Vicent Serrador i la instal·lació de paviment adaptat a les persones amb visió reduïda als creuaments.
Com en altres punts del poble, als creuaments i el carreró sense eixida s'aplicarà una solució de llambordes en lloc del paviment d'asfalt.

obra_voreres_c_verge_carme
IMG_8579
IMG_8581
DSC_0208
DSC_0209
DSC_0210
DSC_0211