15
08 de d’octubre de 2015
La pilota valenciana torna a volar pel carrer Major
El passat dissabte tingué lloc la partida
Com ja vam anunciar fa uns dies, el tradicional esport de la pilota valenciana ha tornat als carrers del nostre poble. La pilota valenciana sols es mantenia viva al nostre poble gràcies a les activitats d'iniciació organitzades des de l'Ajuntament als centres educatius que sí tenen entre les seues instal·lacions trinquets de pilota (CP Baladre i IES Enric Valor), poca vida per a un esport que té al carrer la seua raó de ser i, al nostre poble, el carrer Major, com a referència històrica de les partides organitzades fins als anys 90.

Així les coses, un grup d'amants de la pilota valenciana ha decidit que era hora de que la pilota tornara al seu espai natural, el carrer, i com a presentació del nou club de pilota valenciana de Picanya van organtizar una partida el passat dissabte 3 d'octubre.

Amb una primera part de tallers per als menuts el plat fort va arribar amb la partida entre dos equips de tres pilotaris, els picanyers, de roig i els visitants, de blau, els torrentins. Entre la curiositat dels menuts i la nostalgia dels majors la pilota valenciana va tornar al carrer Major de Picanya i ara sembla que la cosa... VA DE BO!



6
11
17
18
1
3
15
Galeries relacionades
Torneig de Pilota. Festes Majors 2018
03 de de juliol de 2018

Torneig de Pilota. Festes Majors 2018

1r Torneig de Pilota
06 de de juliol de 2016

1r Torneig de Pilota