DSC_0122
03 de juliol de 2015
El "pregó" de les Penyes dóna pas a la part més intensa de les Festes Majors
Centenars de penyistes van participar anit al segon pregó
Anit, el balcó de l'Ajuntament tornà a ser l'escenari del "Pregó" de les Festes Majors de Picanya. Una iniciativa que va sorgir l'any passat promoguda pel col·lectiu "Interpenyes" que agrupa a la gran majoria de les penyes festeres del nostre municipi.
Enguany els membres de la penya "A fer la mà" foren els encarregats de conduir este divertit encontre amb el que els i les penyistes volen marcar el punt de partida de la part més intensa de les Festes Majors de Picanya i és que, amb les "casetes" ja al carrer, serà este cap de setmana quan les Festes entren en eixa fase de succeció d'actes permanent que ja no pararà fins al dia 12 de juliol (tot i que les casetes es retiren abans).

"El lobo de washington"
Si l'any passat fou "William Wallace" l'encarregat "d'arengar" a les penyes enguany, els xicons de la penya "A fer la mà" triaren el personatge de "El lobo de Wall Street" per a, amb un divertit discurs i posada en escena val voler animar als penyistes a disfrutar en la major intensitat i germanor estes festes 2015.

Teniu totes les imatges a esta fotogaleria:


fotogaleria_prego_interpenyes
02 de juliol de 2015


En breu tindrem el vídeo a PicanyaTV.