Rubén Iranzo
15 de maig de 2015
El picanyer Rubén Iranzo capitaneja la selecció valenciana (aleví) de futbol
Este cap de setmana disputarà el XXIV Campionat d'Espanya de seleccions
Este cap de setmana l'illa de Mallorca acull el 24é Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques sub-12 de futbol 8. Sens dubte, l'esdeveniment més important (a nivell nacional) per a jugadors d'estes edats. 

Presència picanyera
Com a integrant de la selecció valenciana i, de fet, com a un dels capitans, estarà el xiquet picanyer Rubén Iranzo Lendínez. Alumne de 6é de l'escola Ausiàs March, Rubén va començar a jugar als sis anys. El seu primer equip fou el Javi Garrido de Torrent i des d'allà passà a forma part de l'acadèmica del València CF. En les darreres quatre temporades (des de 2011) està jugant al màxim nivell (les dues últimes com a capità de l'equip). Al seu currículum esportiu ja figuren participacions a tornejos del màxim nivell nacional com ara la Iscar Cap, Powerade Cup, Aragon Cup i internacional (Hannover, Cracòvia...). Especial record té del trofeu MIC on va marcar un dels penalts amb el que van guanyar la final al totpoderós Futbol Club Barcelona.
Al llarg d'esta temporada ha estat seleccionat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en vàries convocatòries i este cap de setmana, serà un dels capitans de la selecció de la Comunitat Valenciana al campionat d'Espanya. 

Tot un orgull per al nostre poble el jove Rubén que, de ben segur, este cap de setmana, tornarà a lluir la seua qualitat com a futbolista, esportista i persona. Des de Picanya, espentarem amb força!!

Més informació: 

http://www.golsmedia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=34975:los-alevines-ya-estan-listos-para-el-campeonato-de-espana&catid=243:noticias&Itemid=1763


http://www.ffcv.es/index.php/2014-11-05-16-48-34/convocatorias/2836-los-alevines-parten-al-mediodia-al-campeonato-de-espana-que-se-disputara-en-mallorca

Rubén Iranzo
convocatoria ffcv sub12
Rubén Iranzo
Rubén Iranzo
Rubén Iranzo
Twitter ffcv