foto_ascens_2015_picanya_basquet
31 de de març de 2015
Títol i ascens a autonòmica per al Picanya Bàsquet
Sis-cents aficionats celebraren l'ascens al pavelló picanyer
Esta setmana el bàsquet picanyer celebra el segon títol de la temporada. Després de la Lliga Valenciana aconseguida a principi de temporada el passat dissabte 28 de març els picanyers tenien una cita amb la història. En les seues mans estava aconseguir per la via directa l'ascens a categoria autonòmica, una categoria on mai ha jugat un equip sénior masculí del club picanyer.

Espectacular ambient
L'afició picanyera va respondre a la crida del club i el pavelló Vicent Martí "Galán" es va plenar fins al sostre amb les grades plenes de dalt a avall amb uns 600 aficionats que van espentar l'equip fins a la victòria final per 72-58. D'esta manera i quan encara queden tres jornades per a la finalització de la competició els picanyers ja són campions de lliga i ascendeixen a categoria autonòmica.

Des de la pedrera
Este nou èxit del bàsquet picanyer es fonamenta, de nou, en el seu treball de cantera. La pràctica totalitat dels jugadors d'este equip sènior que ara ha aconseguit ascendir a categoria autonòmica són jugadors formats als equips de base del club que van des de pre-benjamins a sènior tant en xics com en xiques.

Més informació:
www.picanyabasquet.net










foto_ascens_2015_g
foto_ascens_2015_c
foto_ascens_2015_f
foto_ascens_2015_b
foto_ascens_2015_d
foto_ascens_2015_picanya_basquet
foto_ascens_2015_e
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet