sandra i jose
08 de de juliol de 2014
Esta nit toca ballar amb la Tribu
El concert tindrà lloc a la Pl. País Valencià
Esta nit, en la vesprada del dia gran de les Festes Majors de Picanya, la Plaça del País Valencià acollirà el concert de l'orquestra La Tribu. Un espectacle que arrancarà a les dotze de la nit i que promet tornar a ser un èxit com ja ho va ser l'any passat.
L'orquestra La Tribu és un grup creat en 1998, i al llarg de la seua dilatada trajectòria han passat diversos components però sempre amb el mateix esperit pel qual va ser creat, amb un repertori dirigit absolutament a un públic juvenil, de rigorosa actualitat, caracteritzat per un toc personal que ho desmarca de les altres orquestres, considerat un dels grups més importants de versions en el nostre país.

Sandra Polop i Jose Montoro
Al capdavant de La Tribu estan els cantants Sandra Polop i Jose Montoro. Sandra Polop és ben coneguda per la seua participació en programes de televisió com ara "Operación Triunfo", "Al pie de la letra" o "Uno de los nuestros" i ha publicat diferents CDs i altres treballs. Jose Montoro també va participar enguany al programa de TVE "Uno de los nuestros". 

Més informació:
http://www.latribuproject.com/latribu/
http://www.sandrapolop.com/
https://es-es.facebook.com/JoseMontoroOficial


sandra_polop
jose_montoro
sandra i jose
la tribu
Galeries relacionades
Notícies relacionades