la foto
10 de de juny de 2014
Quatre equips del Picanya Bàsquet a les semifinals provincials de Copa
És la primera vegada en la història del bàsquet picanyer
El passat cap de setmana quedarà marcat en la història del bàsquet picanyer. Fins a quatre equips del Club Picanya Bàsquet van classificar-se per a les semifinals provincials de la Competició de Copa organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. D'esta manera el nostre club es converteix en un dels que més equips aporta a esta fase decisiva d'este trofeu en tota la província de València.

Benjamins
A primera hora del matí del dissabte el pavelló picanyer va acollir el partit definitiu per als benjamins de segon any del club picanyer. Els menuts van complir perfectament amb el seu paper i van imposar-se amb claredat a l'equip de Silla i, d'esta manera, van aconseguir la 1a posició en el seu grup i el pas directe a semifinals com a primers de grup.

Aleví masculí
Al pavelló de Benimaclet els alevins s'enfrontaven al CB Picken Claret i tot i que la primera posició del grup ja estava garantida gràcies a un recorregut magnífic en la fase de grups, els alevins no van voler especulacions i van accedir a semifinals per la porta gran amb una molt bona victòria.

Infantil femení
Partit a cara o creu per a les xiques del Picanya Bàsquet a la pista del rival directe per a classificar per a semis: el CB Quart i les picanyeres, en un partit d'infart, van dur-se la victòria i van tancar el seu pas directe a semis amb una gran actuació. Amb esta nova victòria van certificar el seu pas a semifinals com a líders invictes del seu grup.

Sènior masculí
Eliminatòria directa de quarts per als picanyers davant un equip de categoria autonòmica (una més de la que ocupen els picanyers) però que va acabar amb dues victòries per als del nostre poble en dos partits intensíssims resolts en els darrers minuts.

Quasi cinc
I a punt estigué el bàsquet picanyer d'afegir un equip més a este "poker" d'èxits perquè els xicons del cadet masculí van caure per ben poc i en els darrers moments en la seua eliminatòria de quarts de final.

Tot un èxit històric per al bàsquet picanyer que ara afronta les semifinals, que es disputen este cap de setmana del 14 i 15 de juny, amb la màxima il·lusió i totes les ganes de poder dur el nom del nostre poble fins al més alt.









Equip benjamí
Equip aleví
Equip infantil femení
Equip sènior masculí
Equip cadet masculí
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Volta Espanya a Picanya
01 de de setembre de 2023

Volta Espanya a Picanya

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera