Alma Herrero
26 de febrer de 2014
Alma Herrero "Lo mío es puro teatro"
L'actriu i guionista picanyera presenta dues obres en format microteatre
Continuem amb el nostre afany per mostrar el (molt) talent del nostre poble. Hui vos presentem a Almudena García Herrero, coneguda al món artístic com a Alma Herrero, una jove picanyera que, des de ben jove, va dir allò de "lo mío es puro teatro".
Almudena, Alma, fou alumna de l'escola pública Ausiàs March i de l'IES Enric Valor que va començar el seu camí al damunt dels escenaris en el play-backs de la seua falla.
Després de diferents intents de cursar estudis més o menys "habituals" va decidir de comú acord amb la seua família que el seu camí era el de la interpretació i es decidí a viatjar cap a Madrid l'any 2010 on viu actualment i on ha cursat i cursa diferents estudis relacionats, sempre, amb el món del teatre, el cine, la televisió...
Des de ja fa temps la seua carrera com a actriu avança amb força, ha treballat en spots publicitaris (ACÍ TENIU UN EXEMPLE), video clips (ACÍ LA TENIU EN EL DEL GRUP CON MORA JUNT A MACARENA GÓMEZ) i ha format part de la companyia de teatre "Landén" amb la que ha representant el clàssci "El zoo de cristal" de Tennesee Williams. Amb esta companyia va guanyar el premi a la millor direcció al Festival de la Antigua Mina (El escorial), la podeu veure ACÍ.
A més, a la seua trajectòria com a actriu ha decidit sumar el vessant de guionista per a donar eixida a les idees que plenaven el seu cap i així va escriure el seu primer guió en format microteatre anomant "De mi vida sin ti (o de la tuya conmigo)". Obra que fou seleccionada per a Microteatro Madrid entre 200 textos aspirants.
Ara, esta mateixa peça es representa a Microteatre València fins al 8 de març i un altre dels seus textos (escrit junt a la seua amiga Cari Fernández anomenda "Mitobank (la verdadera historia de Erídice y Orfeo)" també es representarà a Microteatre València del 12 de març al 6 d'abril. I també al Microteatre València actua a la funció "Se busca nuevo Rey".
I ahí segueix la picanyera Alma Herrero perseguint el seu somni de ser una gran actriu. Si voleu gaudir del seu (molt) talent ací teniu més informació:

Microteatre València
http://microteatrevalencia.com/  

Alma Herrero (currículum)
http://www.josetriana.com/?p=486

Alma Herrero
Alma Herrero
Cartel Mitobank
Cartel De mi vida sin ti (o la tuya conmigo)
Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de febrer de 2016

Templet dels Amants