DSC_1350
19 de de novembre de 2013
El Picanya Bàsquet presentà títols, 231 jugadors i 25 anys d'història
El taronja arriben al 25 aniversari en el seu millor moment esportiu i social
El divendres 15 de novembre, des de les 20.00h el Pavelló Esportiu Municipal de Picanya va acollir l'acte de Presentació dels equips del club Picanya Bàsquet per a esta temporada 2013-2014. Una temporada molt especial per a l'esport de la cistella al nostre poble perquè el club picanyer arriba als seus primers 25 anys de vida donat que fou al 1989 quan un grup de joves va impulsar la creació d'un equip de bàsquet en Picanya, un poble, on mai no s'havia jugat a bàsquet i al que, ni tan sols, hi havia una pista més enllà de la que existia a l'escola Ausiàs March.
Molt han canviat les coses i ara el Picanya Bàsquet afronta el seu 25é aniversari en el seu millor moment esportiu (dos títols provincials aconseguits l'any passat amb ascens a Preferent masculí, per primera vegada en la història) i el seu millor moment social (amb més de 230 jugadors i jugadores, més del 2% de la població) i amb un recorregut que deixa algunes xifres espectaculars com els més de 800 jugadors i jugadores que han passat (o estan) pel club en aquests 25 anys, els 182 equips organitzats en este temps, els més de 3.400 partits jugats, les més de 13.000 hores d'entrenaments, o les més de 2.000 llicències federatives tramitades o el fet de que més del 75% de les dones que han fet esport a Picanya de forma federada ho han fet al Picanya Bàsquet.

L'acte va comptar amb la presència de Josep Alemnar, Alcalde de Picanya i Salvador Fabregat president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i Vice-president de la Federació Espanyola que va lliurar al club picanyer el reconeixement que la Federació ofereix als clubs que arriben als 25 anys de vida.

El club Picanyer també va aprofitar per a reconèixer a diferents entitats que han col·laborat amb el bàsquet picanyer en aquests 25 anys i així van rebre disitincions l'Escola Gavina, Krannich Solar (patrocinador principal del club), la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'Ajuntament de Picanya.

Al mateix acte també es va projectar un vídeo amb fotografies i imatges d'aquests 25 anys d'història i que el club picanyer ja ha publicat a la plataforma YouTube i que podeu veure ACÍ.

Les fotografies col·lectives i equip per equip van tancar un acte que va reunir a més de 700 persones al pavelló picanyer i que ens fa pensar que el bàsquet picanyer, està, després de 25 anys i tot i les dificultats actuals, més en forma que mai.

Fotogaleria de l'acte:

fotogaleria_presentacio_PB_13_14


Més informació del club Picanya Bàsquet al seu web:
www.picanyabasquet.net











Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet