banner_cap_de_setmana_23i24_fb
22 de de març de 2013
Un cap de setmana ple d'activitat
Aquest 23 i 24 els nostres carrers es plenen de teatre, tapes i ofertes

Aquest proper cap de setmana del 23 i 24 de març tenim preparat un cap de setmana per a no parar en casa ni un minut.

PicaArts
El dissabte 23, l'acord entre l'empresa 23 Arts (interesada en
mostrar el seu catàleg d'espectacles tant als professionals dels sector com al públic en general) i l'Ajuntament de Picanya durà fins als nostres carrers a sis companyies, de primer nivell, de teatre de carrer. Sis espectacles que arrancaran pel matí i s'extendran al llarg del dia en el que ha estat anomenat "PicaArts, Mostra d'Arts Teatrals de Carrer a Picanya". Espectacles per a tots els públics que uneixen acrobàcies, clowns, màgia, música, humor...

PicaNYAM!
També, entre el dissabte 23 i el diumenge 24 podreu gaudir de "PicaNYAM!, 1a Ruta de la Tapa per Picanya", una inicitiva de diferentes establiments hostalers del nostre poble i l'Ajuntament de Picanya que pretén donar a conèixer el bo i el millor de la nostra gastronomia en format tapa. Podreu trobar fins a 20 tapes en 10 establiments diferents a un preu ben ajustat de 2 euros, tapa i beguda. Una invitació a eixir en bona companyia i recòrrer Picanya a colp de tapa.

Mercat d'Oportunitats & Outlet
Finalment, el diumenge 24, a la Pl. Major i entre les 10.00h i les 14.00h, el Xicotet Comerç de Picanya vos ofereix el 2n Mercat d'oportunitats i Outlet, una magnífica oportunitat d'aconseguir trobar bons productes a un preu ben especial i sempre amb el tracte personal i directe del comerç del poble.

Aquest cap de setmana, animeu-vos a eixir al carrer i viure Picanya!

 
banner_cap_de_setmana_23i24_fb
Galeries relacionades
GiroscòPICA 2018
24 de de març de 2018

GiroscòPICA 2018

Festa del Xicotet Comerç de Picanya
28 de de desembre de 2017

Festa del Xicotet Comerç de Picanya

Vídeos relacionats
Gala de Nadal del Xicotet Começ
23 de de desembre de 2015

Gala de Nadal del Xicotet Começ