DSC_0073
21 de de març de 2013
Un matí de jocs esportius i emocions compartides
"Esport Divertit" reunix l'alumnat de les tres escoles
Una aproximació al món de l'esport des del seu vessant més divertit. Això és "Esport Divertit", una trobada que reunix a part de l'alumnat de primària de les tres escoles picanyeres, CEIP Ausiàs March, CEIP Baladre i Escola Gavina en un matí de jocs esportius i emocions compartides.
Des de les 10.00 del matí el Pavelló Esportiu Municipal Vicent Martí "Galán" ha estat la seu d'una nova edició de l'Esport Divertit, fins allà s'han aplegat les xicones i els xics de les tres escoles picanyeres i durant unes hores han participat, per equips, en proves diverses que convinaven habilitats esportives (còrrer, encistellar, hockei...) amb jocs i, per damunt de tot, molta diversió.
Per suposat des de la grada, els companys i companyes animaven de valent als seus equips, sempre dins de la màxima esportivitat i sense perdre l'esperit divertit de la trobada.
Sorprenentment, el resultat final de la suma de les diferents proves, ha estat un triple empat entre les tres escoles cosa que ha permés una gran celebració col·lectiva que ha posat el punt i final a aquest encontre.

Fotogaleria:

      fotogaleria_esport_divertit_2013



Galeries relacionades
Esport Divertit 2013
21 de de març de 2013

Esport Divertit 2013

Vídeos relacionats
Esport divertit
03 de d’abril de 2012

Esport divertit

Esport divertit
01 de de juny de 2010

Esport divertit

Esport divertit
19 de de maig de 2009

Esport divertit

Esport divertit
22 de de maig de 2008

Esport divertit

Notícies relacionades