IMG_3295
27 de de març de 2024
Inici de les obres de transformació del carrer Mercat
Renovació de la xarxa hidràulica

Com a part dels treball de renovació de l'entorn del Mercat Municipal i Plaça Espanya ja estan en marxa els treballs de transformació del carrer Mercat. En esta xicoteta via entre el carrer Marqués del Túria i Sanchis Guarner ja s'estan realitzant els treballs de millora de la xarxa hidràulica com a pas previ a la seua transformació en carrer de plataforma única tal com ja s'ha fet al carrer Salvador Martínez.

 

IMG_3295  

IMG_3303

 

 

Subvenció de més d'un milió i mig d'euros
Els serveis municipals han aconseguit una subvenció d'1.506.327,13€ del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la UE i destinada a millorar la competitivitat i modernitzar el sector comercial minorista local, tot i facilitant solucions d'adaptació als nous hàbits de consum, implementant noves teconologiías i altres solucions que milloren la sostenibilitat, l'eficiència energètica (instal·lació de plaques solars), i incentiven el reciclatge i la reutilització dels residus generats per l'activitat comercial.

Un entorn per a les persones

Estos fons permetran abordar una intervenció pressupostada en un total d'1.882.908,93€ que transformarà l'entorn dels mercats (tant el municipal com el no sedentari) mitjançant  l'ampliació de l'espai per als vianants de Plaça Espanya i carrers adjacents (carrer Mercat), en forma de plataforma única tot i que conservant l'espai per al pas de vehicles. 

Esta transformació permetrà, en la línia d'actuacions ja realitzades en altres zones del poble, priozar l'ús de l'espai urbà per part de les persones amb la millora d'aspectes com la seguretat, la tranquil·litat o l'accessibilitat per a fer d'stos carrers i places zones més amables i, per tant, més proclibes a generar trobades, joc infantil, passeig... i amb això, major activitat social i per tant, comercial.

 

 

Amb el suport de:

logos_obres_pl_ajuntament_mercat
Galeries relacionades
Vídeos relacionats