IMG_1028
11 de de desembre de 2023
Treballs d'asfaltat de les obres del C/ Senyera des de demà 12 de desembre
Inici de la part final dels treballs de transformació de la carretera CV-406 en carrer. Atenció a les limitacions a l'estacionament i trànsit de vehicles.

Demà dimarts 12 de desembre de 2023 arranquen els treballs d'asfaltat de les obres al carrer Senyera (entre P. Sang i rotonda dels Vents).
Amb estes obres arranca la part final dels treballs de transformació de la carretera 
 CV-406, l'última carretera que travessava el nucli urbà del nostre municipi, en carrer a la mesura de les persones.

Este obres, iniciades fa mesos per part de la Diputació de València, abasten des de la rotonda d'Adreu Alfaro fins a la rotonda dels Vents, és a dir les vies Ricard Capella i Senyera.

El pas d'estes vies de titularitat de la Diputació de València a titularitat municipal ha suposat, a demanda de l'Ajuntament, les obres d'adequació de la via que ara es transforma per a donar prioritat a les persones (vianants, especialment amb mobilitat reduïda, xiquetes i xiquets...) i millorar enjardinament, accessibilitat, seguretat...

També millora de la xarxa hidràulica
En estes obres també s'ha millorar la xarxa hidràulica amb la substitució de les canonades de fibrociment, per materials més moderns de major resistència i segutat que eviten fugues, contaminació de les aigües, etc... També ha esta millorada la xarxa d'evacuació.


IMG_1028
Galeries relacionades
Vídeos relacionats