DSC_0017IMG_0671
24 de de novembre de 2023
Picanya contra la violència cap a les dones
Acte de condemna de la violència de gènere

Hui divendres 24 de novembre el nostre poble ha tornat a dir PROU a la violència contra les dones. Una xacra, la de la violència cap a les dones que, malauradament, continua de permanent actualitat i a la que hui, persones representants del món associaciatiu, social i educatiu del nostre poble han volgut expresar el seu rebuig de forma pública.

Un discurs inicial a càrrec de la regidora d'igualtat Rosi González, ha donat pas a la lectura dels noms de les dones i xiquetes i xiquets, vícitimes de la violència masclista en este 2023. Un minut de silencia final ha tancat este emotiu acte.

Demà, 25 de novembre, se celebrarà el dia internacional contra la violència cap a les dones. Per este motiu des de l'Ajuntament de Picanya s'han organitzat tot un seguit d'actes que intenen conscienciar i avançar en el camí d'acabar amb esta terrible malaltia de la nostra societat.

Teixint en record de les víctimes
En este acte, tant la plaça Major,com el balcó de l'Ajuntament i el del Centre de Majors han estat espais on mostrar el treball dels diferents tallers "Teixint per la igualtat" en el que diferents grups de dones han teixit tot un seguit de materials amb els que composar elements decoratius i reivindicatius al mateix temps.

Totes les fotos de l'acte les teniu ACÍ

Galeries relacionades
Acte 25 novembre 1 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 1 de 2

Acte 25 novembre 2 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 2 de 2