daniel_gallego
03 de de novembre de 2023
El perruquer picanyer Daniel Gallego guanya el International Visionary Award
Este premi està considerat l'óscar de la perruqueria mundial

El perruquer picanyer Daniel Gallego fou guardonat, el passat 15 d'octubre, amb el International Visionary Award.  Este premi està considerat l'óscar de la perruqueria mundial, en la categoria de col·lecció masculina.
El guardó li ha sigut concedit en el marc de la passarel·la Alternative Hair Show, dins de la fira Saló Internacional Excel London que anualment reuneix en la capital britànica als millors perruquers internacionals.

Este reconeixement internacional a la innovació arriba a Daniel Gallego després d'una carrera que inclou els títols de Campió d'Espanya de Perruqueria Masculina, Premi Figaro a la millor Col·lecció Masculina o Millor Barber Espanyol de l'Any 2022, entre altres.

Esta edició dels guardons ha estat una de les més multitudinàries, tot i batent rècords de participació. Alternative Hair Show és una cita benèfica que recapta fons en favor de la investigació contra la leucèmia (es van recaptar 121.000 lliures) i compta amb el suport i participació d'organitzacions sense ànim de lucre i equips representatius de la perruqueria creativa mundial. El concurs va reunir  51 finalistes de l'àmbit internacional.


Més informació i entrevista ací.

daniel_gallego