IMG_9836
25 de de setembre de 2023
L'Horta Sud contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets
Picanya se suma a la campanya promoguda per la Mancomunitat de l'Horta Sud

El 23 de setembre  es commemora el DIA INTERNCIONAL CONTRA L'EXPLOTACIÓ SEXUAL I EL TRÀFIC DE DONES; XIQUETES I XIQUETS; instaurat per la Conferència Mundial de la Coalició Contra el Tràfic de Persones, en coordinació am la Conferència de Dones que va tindre lloc en Dhaka, Bangladesh, en gener de 1999 per a celebrar la promulgació de la LLei 9.143, el 23 de setembre de 1913 a Argentina, la primera norma legal al món contra la prostitució infantil.

El tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual és una violació dels drets humans i un delicte que consistix en traslladar, per mitjà de frau, coacció i/o engany(dins o fora d'un país), a una o diverses persones per a explotar-les sexualment.  

Com mostren les dades, l'explotació sexual té una clara dimensió de gènere, i és una de les formes d'esclavitud moderna i de violència més extrema contra les dones i les xiquetes.

Espanya és un dels principals països de trànsit i destí de dones i xiquetes traficades amb finalitats d'explotació sexual. Els destins reservats a les víctimes són, principalment, la prostitució, la pornografia i el sexe en línia.

L'Ajuntament de Picanya s'ha sumat a la campanya impulsada des de la Mancomunitat de l'Horta Sud contra l'explotació sexual i el tràfic de persones.

 

IMG_9836


Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Art al Carrer
15 de de febrer de 2020

Art al Carrer

Acte d'homenatge a Carmen Alborch
12 de de març de 2019

Acte d'homenatge a Carmen Alborch