autores_autors
04 de de maig de 2023
La 2a edició de la taula redona "Picanya escriu" obri el Maig Literari 2023 amb les veus de set autores i autors locals
L'acte fou conduït per la periodista Amàlia Garrigós

Al 2022 tingué lloc la primera edició de la taula redona "Picanya escriu" una iniciativa destinada a descobrir els treballs literaris d'autores i autors locals.
En este 2023, esta taula redona ha duplicat la seua participació i fins a set autores i autors locals ha presentat els seus darrers treballs. Així, en un acte conduït per la periodista Amàlia Garrigós, el nombrós públic assistent va poder descobrir des de novel·les històriques a poemaris tot i passant per relats més íntims i personals.

Pas a pas el públic assistent va anar descobrint els treballs de FRANCISCA SERRADOR MAS autora de “DESCONOCIDAS”, MONTSE ALABARTA GOMIS autora de “MARGARITAS BLANCAS. Mujeres Invisibles”, PAQUITA SÁNCHEZ FERNÁNDEZ autora de “ZAPATITOS DE TACÓN”, MARIO CABALLERO LEÓN autor de “AMANDA”, ALEX RIPOLL FRAU autor de “ESCRIT EN PLOM”, ROSA SOLER NOVA autora de “EL SECRETO DE LUCIA” i FRAN DE ROY autor de “EL SILENCIO A RATOS”.

L'acte també va comptar amb la presència de l'escriptora picanyera Carmen Amoraga, promotora dels tallers d'escriptura d'on van eixir alguns dels autors i autores locals que ja tenen obra publicada i que, enguany també oferirà este taller.

La signatura d'exemplars i les fotos amb autores i autors van posar el punt i final a este acte que marca l'inici d'un Maig Literari que arriba amb una intensa programació que farà que Picanya torne a ser lletres.

Fotogaleria de l'acte ací.

 

autores_autors