cartell_akashia_A3
31 de de març de 2022
Teatre per a tots els públics al Centre Cultural
"Akäshia, el viatge de la llum"

El diumenge 10 d'abril a les 18.00h el Centre Cultural acull la representació d'"Akäshia, el viatge de la llum" a càrrec de la companyia El cau de l'Unicorn.

“AKASHIA, el viatge de la llum" és el recorregut vital de l'Alba, des del seu naixement fins a la seua serena vellesa... un camí ple de màgia, aventures fantàstiques i llibres.
Al costat de l'Alba coneixerem el "País de les coses perdudes" i el "Món dels personatges que encara no han estat inventats"... i també el mític "Mon Perdut d'Akäshia", on es troba la biblioteca més important d'aquest sector de l'Univers
El viatge de la llum és -també- un musical de grans titelles i actors i actrius en llum negra.... 17 cançons originals... que -en sinèrgia amb els 53 titelles, 5 actors/manipuladors i un centenar d'elements escenogràfic- recrearan el mon dels somnis, on “tot és possible”. 

Entrades:
Cal emplenar este FORMULARI DE RESERVA D'ENTRADES

Únicament es poden reservar 4 entrades per persona. Una vegada hages complimentat i enviat el formulari, en els dies posteriors, rebràs un correu en el que et confirmaran la reserva i els dies, horari i lloc en que has de recollir les entrades. Les entrades que no siguen recollides en el termini establert es tornaran a posar a disposició de la ciutadania.

Activitat gratuïta. AFORAMENT LIMITAT. Imprescindible inscripció i confirmació de les entrades. 

LES BUTAQUES SERAN ASSIGNADES  PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ. És important que les sol·liciteu quan estigueu segurs que aneu a assistir. 


L'ús de la mascareta és obligatori durant el temps de permanència en el Centre Cultural.

 

 
cartell_akashia_A3