DSC_0011
23 de de desembre de 2021
La Generalitat Valenciana presentà en Picanya la seua guia per a la rehabilitació urbana
El nostre poble fou triat per la seua condició de pioner en matèria de rehabilitació d'habitatges i espais públics

Ahir dimeres 22 de desembre el Centre Cultural de Picanya va acollir la presentació de la Guia per a l'Agent Rehabilitador i l'Agent Edificador publicada per la Generalitat Valenciana. Un document destinat a clarficat el procés i els recursos jurídics a l'hora de permetre als Ajuntaments ordenar i millorar els seus nuclis urbans mitjançant procesos de rehabilitació i colmatació de les zones edificables no aprofitades.

L'acte comptà amb la presencia del Director general d’Urbanisme, Vicente Joaquín García i Nebot.
i de l'Alcalde de Picanya, Josep Almenar Navarro. Els advocats urbanistes Amparo Baixauli González.
i Juan Gabriel Daudí foren els encarregats de l'explicació de la guia davant un públic format per personal de direcció i personal tècnic de diferents ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana.

Picanya com a exemple
El nostre poble fou triat per a esta presentació per la seua condició de pioner en les actuacions que ara es promouen en molts Ajuntaments i per part de la pròpia Conselleria. Accions com ara la instal·lació d'ascensors en edificis antics, els procesos de peatonalització d'espais urbans, l'anell verd periurbà i, últimament a l'actuació de l'Ajuntament com a agent rehabilitador en el ARRU que s'està executant en l'actualitat en la zona de l'Av. Sta. Maria del Puig, Dr. Gómez Ferrer i Ramón y Cajal.
Ismael Boronat, Cap de l'àrea d'urbanisme i Bárbara López, Sots-secretària, foren els encarregats d'explicar tant el treball fet des de l'Ajuntament de Picanya com els projectes de futur prevsitos per als propers anys.

 

DSC_0007  

DSC_0011 

DSC_0014 

DSC_0018
 

 

 

 

 


 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats