06_ska_cartell_festiu_al_fresc
06 de de juliol de 2021
Ska per a tota la família!
SKALUBIDUBI presenta "EL VIAJE DEL SKA"

Skalubidubi «El viaje del Ska» és un concert didàctic que acosta la música tradicional jamaicana a menudes i menuts (i les seues famílies) d'una forma divertida. Aprendran on es troba aquesta illa i com s'entremescla el seu estil amb altres cultures a través d'un viatge pel món.

La iniciativa skalubidubi comença en 2018. El seu treball aquesta dirigit a portar a les generacions mes noves, un pedacito de música i d'història d'una forma divertida i teatral. El ska és un estil musical que naix a la fi dels anys 50 i popularitzat després de la independència de Jamaica a principis dels anys 60. Aquest estil de música es caracteritza pel seu caràcter optimista, alegre i la presència d'instruments de vent.

 

DIMECRES 7 de juliol
20.30h - Pati Escola Baladre
CONCERT PÚBLIC FAMILIAR
SKALUBIDUBI presenta
EL VIAJE DEL SKA
[RESERVA ENTRADES ACÍ]

  

 


fESTIU AL FRESC!
L’actual situació sanitària no permet encara pensar en un programa de Festes Majors com el d’anys prepandèmics. Els actes massius, amb molta interacció personal, són absolutament impensables. Però això no vol dir que, donada l’experiència adquirida, no es puga pensar en un programa lúdic-cultural que ens permeta, poc a poc, anar fent passos cap a la desitjada normalitat.
Per a totes les activitats cal inscripció prèvia (per mitjà d'esta mateixa plana). Totes les activitats són gratuïtes excepte les nits joves a la piscina per a les que caldrà comprar la corresponent l'entrada (preu: 1€).
Estes activitats poden variar en funció de l'evoluació de l'actual crisi sanitària. Preguem la màxima col·laboració de totes i tots en el compliment de les normes de protecció front a la COVID-19. 

Més informació ACÍ.

Galeries relacionades
Notícies relacionades