allpeoplemoving
29 de de març de 2021
Celebra el dia de l'actitivat física
Suma't al repte #AllThePeopleMoving llençat pel professorat d'Educació Física de l'IES Enric Valor

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril), Xiroi Pastor y Héctor Salinas, professors d’Educació Física de l’IES Enric Valor han llançat a la comunitat educativa el repte #AllThePeopleMoving. Els docents han format equip promotor de la iniciativa amb el professor Jorge Lizandra de la Universitat de València, els també professors d’Educació Física Lucía Quintero i Adal Sempere i Rubén Casero, gestor esportiu a la comunitat de Madrid i responsable de la Startup Running Fit.

Qui és el desafiament?
El repte consisteix en intentar acumular el major nombre “anys saludables” tot sumant les hores d’activitat física durant la setmana del 5 a l‘11 de abril de 2021, fent ús de l’aplicació STRAVA. Este repte té un clar caràcter inclusiu en tan que està adreçat a qualsevol tipus de població i té cabuda tot tipus d’activitat física, exercici o esport.
A més, el plantejament de l’activitat amb una aplicació mòbil persegueix reduir l’ús sedentari de pantalles així com ser un estímul que incentive la pràctica d’activitat física, establint una relació de simbiosi entre activitat física i tecnologia.
De fet, ara per ara al grup ja compta amb més de 350 participants de diferents parts del món, què en les setmanes prèvies a l’esdeveniment han arribat a superar les 1.500 hores d’activitat física. El repte #AllThePeopleMoving està present en diferents xarxes socials i disposa d’una pàgina web des de la qual els i les MOVERS, nom que reben les persones participants al repte, puguen accedir a tota la informació d’aquesta suggerent iniciativa.

Us animen a unir-vos al repte i formar part d’aquesta comunitat promotora d’estils de vida saludables!

 

allpeoplemoving