programacio_benestar_de_cultura_transit
04 de de desembre de 2020
CocinandoDanza estrena "Trànsit"
Educació vial a través del llenguatge de la dansa

Este proper diumenge 13 de desembre (12.00h.) el pati de l'escola Baladre acull l'estrena del nou espectacle de la companyia CocinandoDanza, una companyia amb seu al nostre poble i que amb "Trànsit" ens proposa una barreja quasi impossible entre educació vial i el llenguatge de la dansa que, en les seues mans, esdevé un espectacle divertit i enriquidor. Una proposta que ens convida a reflexionar sobre el nostre comportament a l'espai comú, a l'espai compartit, a carrers i places.

Moure’s per la ciutat és complicat amb conductors poc respectuosos, mals fums i vianants despistats que no respecten els senyals ni les normes de circulació,
Marga, disposada a convertir-se en una guàrdia de trànsit exemplar, i amb l’ajuda de la seua colla, ens ensenyarà tot el que necessitem saber per circular amb seguretat i fer-ho d’una manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Descobreix amb nosaltres com els passos de zebra, els semàfors i tot tipus de senyals poden convertir-se en una autèntica dansa de color, una poesia de formes i diversió sense fi. 

FITXA ARTÍSTICA  -  Idea original: Henar Fuentetaja i Miguel Tornero. Ballarins: Margarita de las Heras, Marina Sayas, Pablo Moliner, Henar Fuentetaja i Miguel Tornero. Música original: César Carro i J.J. Clemente. Col·laboració musical: Nacho Mastretta i Dani Miquel. Vestuari: Teresa Juan. Poesia: Marc Granell. Escenografia: Der Grüne Punkt. Amb la col·laboració de: Policia Tutor Coslada, Bicicletas González, Bicicletas Esteban. 
 

La Cultura és font de Felicitat i en estos temps tant difícils, també per als ànims, des de l’Ajuntament de Picanya continuem proposant-vos activitats culturals a l’aire lliure. #CULTURA SEGURA, vital i sanadora!!! Vos convidem a participar assistint als espectacles i concerts que vos proposem...
Garantim entre totes i tots el compliment de les mesures de seguretat que aturen la COVID 19.
Les activitats són gratuïtes. L’assistència  requereix inscripció prèvia.

Reserva d'entrades ACÍ

 

programacio_benestar_de_cultura_transit

Galeries relacionades
Vídeos relacionats
37é Aplec de dansa
17 de de febrer de 2024

37é Aplec de dansa

36é Aplec de Dansa
19 de de febrer de 2023

36é Aplec de Dansa

Notícies relacionades
Un cap de setmana a tot folklore!!
12 de de febrer de 2019

Un cap de setmana a tot folklore!!