libro_como_cambia_la_vida
17 de de setembre de 2019
La picanyera Rosa Soler publica "Cómo cambia la vida"
Gran aficionada a la literatura ha fet realitat el seu somni de publicar un llibre

La nostra veïna Rosa Soler no pot ocultar l'alegria de veure, entre les seues mans, un somni fet realitat. Tota la seua vida, des de ben menuda, ha estat una persona amb un gran interés per la literatura i el món dels llibres, les seues passions sempre han estat la lectura, escriur i la medicina.  Apassionada també de la poesia, ha escrit diverses peces, tot i col·laborant, en alguna ocasió, en publicacions amb causes benèfiques. 

Per fi, el llibre
Malgrat estes publicacions esporàdiques, Rosa volia donar eixida a la seua creativitat literària i, després d'un gran esforç i treball, ha vist com es feia realitat el seu primer llibre "Como cambia la vida".
Este és un treball a mig camí entre la realitat i la ficció que explica la vida d'un família a meitat del segle passat. Uns temps difícils amb una vida rural, sense llum, sense aigua a casa, amb un exigent treball al camp... amb situacions especialment complicades com la riuada de 1957 a València o el drama de les xiquetes i els xiquets furtats de mans de les seues mares en el momen de nàixer.
Una vida dura que Rosa Soler va conèixer des del seu naixement a un mas anomenat Huelga de las Turmas a Segura de la Sierra a la província de Jaen. Una vida, que com diu este primer llibre... ha anant canviant, afortunadament, a millor.


libro_como_cambia_la_vida