1i2juny2019
28 de de maig de 2019
Un cap de setmana ple de música
Trobada de Corals el dissabte i "Un dia amb la UMP" el diumenge

Este proper cap de setmana la Unió Musical de Picanya ha organitzat un intens programa d'activitats que ens animen a disfrutar de la música en formats diferents. Des de la música coral, a la didàctica de la música sense oblidar l'actuació de la banda, en este cas, la dels músics més joves.


Trobada Coral el dissabte
El dissabte 1 de juny a les 19.30h i amb accés lliure fins completar aforament, el Centre Cultural acollirà la "Trobada Coral Picanya 2019" amb les actuacions de la Coral Polifònica San Antonio de Catarroja, la Coral Polifònica "Lira Realense" de Real i la Unió Coral de Picanya.


Un dia de música amb la Unió Musical de Picanya

El diumenge 2 de Juny, es presenta el projecte "Escola al Carrer" en la Plaça del País Valencià de Picanya. Projecte creat per l'Escola de Música "José María Roig" de Picanya, encapçalat per Juan Carlos López Luján (Director de l'Escola de Música) i Luis Miguel Moncayo Olivares (Cap d'estudis de l'Escola de Música). Este projecte ens proposa un dia de convivència per a alumnes, músics, socis i amics de la UMP (Unió Musical de Picanya) amb l'objectiu de compartir i difondre les activitats i la societat. El programa de la jornada inclou concerts amb la participació del Conjunt Instrumental, actuacions i activitats lúdiques.
L'escola de música "José María Roig" de Picanya traslladarà les seues aules a la plaça del poble, on els professors i professores de l'escola podran mostrar les seues especialitats instrumentals, obrint així l'escola a tota la població. Estaran totes les especialitats instrumentals que ofereix l'escola, una carpa infantil per als més petits i petites, una carpa d'informació per a poder preguntar i fer les preinscripcions per al curs vinent, i tot acò a partir de les 11:00h fins aproximadament les 14:00h, en espectacles i audicions musicals durant tot el matí en les diferents aules.

Festival de bandes juvenils
Per tancar la jornada, se celebrarà un Festival de Bandes Juvenils a l'escenari de la Plaça del País Valencià de Picanya a les 19:00h, on participarà la Banda Juvenil de la Unió Musical de Paiporta baix la batuta de Juan Carlos March Vilanova i del Conjunt Instrumental de la Unió Musical de Picanya sota la direcció de Luis Miguel Moncayo Olivares.
Les obres que s'interpretaran seran les següents:

BANDA JUVENIL U.M. DE PAIPORTA
Game of Thrones
Ramin Djawadi, arr: Frank Bernaerts
You'll be in my Heart
Arr: Paul Murtha
The Chronicles of Narnia
Arr: Michael Sweeney
Queen in Concert
Arr: Jay Bocook
Director titular: Juan Carlos March Vilanova

CONJUNT INSTRUMENTAL U.M. DE PICANYA
Adrift
Tom Tucker
Hércules
1. "The Gospel Truth I"
2. "One last hope"
3. "Go the Distance"
Music by Alan Menken, arr. Calvin Custer
Beauty and the Beast
Music by Alan Menken, arr. Jay Bocook
Colors of the Wind
Music by Alan Menken, arr. John Higgins
Director titular: Luis Miguel Moncayo Olivares

Per finalitzar el concert, les dues bandes s'ajuntaran e interpretaran l'arranjament de Vivir mi Vida de Marc Anthony tot i donant per tancat el dia de Música amb la UMP.


1i2juny2019


Galeries relacionades
Actuació de la Unió Musical de Picanya
04 de d’octubre de 2020

Actuació de la Unió Musical de Picanya

Trobada de Cors
01 de de juny de 2019

Trobada de Cors

Festival Solidari de Caritas 2015
22 de de desembre de 2015

Festival Solidari de Caritas 2015