DSC_0925
28 de de maig de 2019
Els benjamins del Picanya Bàsquet són campions autonòmics
Derrotaren en la final a l'equip del València Basket

Després d'una brillant temporada regular i de superar dues sèries d'eliminatòries, l'equip benjamí de segon any del club Picanya Bàsquet va disputar este passat divendres 24 de maig, la gran final de la competició autonòmica de categoria IR Zonal, organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana al Pavelló Vicent Arnal de Manises.

Una final molt intensa
A la final els picanyers es van trobar amb l'equip del València Basket. El partit, com correspon a una final fou molt intens i marcat pels nervis i l'emoció. Els picanyers van anar sumant diferències poc a poc però una remuntada final de l'equip de la pedrera del València Basket va donar un punt més de nervis al final de l'encontre. Amb l'encert en les darreres accions els picanyers van acabar per imposar-se per 36 a 42 entre els aplaudiments i l'emoció de la molt nombrosa afició picanyera desplaçada al pavelló de Manises.

Un títol històric
Els benjamins del Picanya Bàsquet passen a la història del club com el primer equip en aconseguir fer-se amb este títol en categoria IR (Iniciació al Rendiment), un èxit sense precedents per al bàsquet picanyer.

DSC_0902

DSC_0911

DSC_0925

DSC_0935

Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet