DSC_0112
05 de de desembre de 2018
Obri la Sala Municipal d'Exposcions "Carmen Alborch"
La instal·lació s'ha ampliat, actualitzat i convertit en accessible

Este passat dijous 5 de desembre tingué lloc l'acte d'inauguració de la nova Sala Municipal d'Exposicions "Carmen Alborch". Esta inauguració va comptar amb la presència de diferents autoritats com ara el Conseller d'Economia de la Generalitat Valenciana Vicent Soler o l'ex-alcalde de Picanya i Diputat, el picanyer, Ciprià Ciscar entre altres. També, molt especialment, cal destacar la presència de la família de Carmen Alborch que va voler donar les gràcies pel fet que, a partir d'ara, la Sala reba el nom de l'ex-ministra de cultura, escriptora i lluitadora per la igualtat i les llibertat Carmen Alborch.

La Sala ha renovat completament el seu espai, amb una ampliació de la zona de la dalt convertida ara en nou espai expositiu i polivalent, amb la construcció d'un nou magatzem, un lavabo i la instal·lació d'un ascensor que garanteix l'accessibilitat de tot el conjunt des de l'escenari a la sala inferior.

Mostra d'indumentària 
La renovada sala ha obert les seues portes amb una ben interesant mostra d'indumentària tradicional a càrrec del grup picanyer de folklore Realenc que, d'esta manera, ha volgut celebrar els seus primers 35 anys de vida. 

Foto galeria completa de l'acte ací:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/13342/219/inauguracio-de-la-sala-d-exposicions-carmen-alborch