DSC_0181
08 de de novembre de 2018
Arranquen les obres de construcció de la pista coberta a l'escola Ausiàs March
També s'està instal·lant el nou ascensor
Ja estan en marxa les obres de construcció de la nova pista coberta esportiva i multiusos de l'escola Ausiàs March.  L’escola Ausiàs no disposava de cap gimnàs (un aula fa de gimnàs en este moment) i cap zona coberta al pati més enllà de la porxada. En este moment s'està procedint a cobrir una d’elles amb un sostre que permetrà l’activitat física (o simplement disfrutar del pati) sense haver de patir per l’oratge (pluja, xafagor, vent...). 

Al 1.979 obria les seues portes l’Escola Ausiàs March, és, per tant, el centre educatiu més antic del nostre poble. Malgrat els treballs any rere any, el centre necessitava actualitzar-se de forma significativa i el programa “Edificant” ha vingut a donar eixe necessari impuls de modernització amb millores que van des de la cuina, les escales o la instal·lació d’un ascensor (en construcció en este moment), a intervencions molt més significatives com esta pista coberta i el nou accés cobert. amb el tancament de la part inicial del pati amb un sostre que connectarà els dos edificis de l’escola (en dies de pluja l’accés de l’alumant d’infantil al menjador era complicat) i també oferirà, a l’exterior del pati, una zona d’espera per a pares i mares molt més còmoda (a l’ombra) i més segura tot i evitant el perill de la proximitat de la calçada i el tràfic de vehicles.


Centres renovats

El desenvolupament del pla “Edificant” a Picanya suposa un procés d’actualització dels centres educatius públics del nostre poble que, d’esta manera, milloraran de forma molt significativa les seues instal·lacions cosa que, sens dubte, s’ha de traduir en una major qualitat de les condicions de treball tant de professorat com d’alumnat i, per tant, en uns millors resultats.

ausias vista cubierta
DSC_0179
ascensor
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Nadales Escola Baladre
22 de de desembre de 2022

Nadales Escola Baladre

A l'Escola Caminant
17 de de novembre de 2022

A l'Escola Caminant

L'Escola Canta · El Cor de la Terra
02 de de juliol de 2022

L'Escola Canta · El Cor de la Terra