campions_01
18 de de juny de 2018
Els juniors del Picanya Bàsquet completen la "temporada perfecta"
Al títol de lliga (i ascens a Preferent) sumaren este cap de setmana el de Copa

Amb 33 partits guanayats de 34 disputats l'equip junior masculí de l'any 2001 del club Picanya Bàsquet ha completat este cap de setmana una temporada històrica. Al títol de lliga aconseguit ja fa unes setmanes i que els dóna dreta a l'ascens i competir la temporada vinent a la categoria de plata del bàsquet de la Comunitat Valenciana, este passat dissabte 16 de juny, van sumar el títol de campions del Trofeu Federació edició València/Castelló.
Al partit disputat al pavelló José Veral de Port de Sagunt els picanyers van derrotar, en una espectacular demostració de caràcter i lluita als favorits al títol del NB Xàtiva. Els picanyers van arribar a estar 14 punts per baix en el marcador prop del descans però amb treball i encert van acabar per capgirar el marcador i imposar-se per 59-66.
Un èxit històric per al bàsquet picanyer donat que cap altre equip, en els prop de 30 anys d'història de l'entitat, havia aconseguit sumar, en una mateixa temporada, els dos títols més importants de les competicions organitzades per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

campions_01
campions_02
campions_03
dos_trofeos
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet