julia_ruiz_2
05 de de març de 2018
La periodista picanyera Julia Ruiz guanya el Premi "Habitatge, mobililitat i urbanisme" amb perspectiva de gènere
Atorgat hui per la Conselleria d'Habitatge de la Generalitat Valenciana

La periodista picanyera Julia Ruiz guanya ha rebut hui el Premi "Habitatge, mobilitat i urbanisme amb perspectiva de gènere" en la modalitat de mitjans de comunicació. 

Este premi està convocat per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i volen reconèixer el treball d'institucions o professionals que, des dels seus diferents àmbits, ajuden a difondre les iniciatives públiques de tipus urbanístic o de mobilitat que el seu objectiu és avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes.

Reconeixement dels seus treballs al diari Levante
Amb este premi el jurat ha volgut posar en valor els treballs publicats per Julia Ruiz al diari Levante. Estos treballs han permès acostar a la ciutadania acciones amb perspectiva de gènere en matèria d'urbanisme i mobilitat, així com donar veu a professionals especialistes en esta matèria.


Altres premis

La picanyera Julia Ruiz, redactora de la secció de Política del diari Levante, ja fou reconeguda l'any passat per la seua tasca periodística en favor dels drets de les dones per la Federació Valenciana de Dones Progressistes. La periodista és llicenciada en Ciències de la Informació i graduada en Sociologia també compta amb formació específica en matèria de gènere.




 

 




Julia Ruiz
juliaruiz
Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya

Art al carrer 2021
16 de de febrer de 2021

Art al carrer 2021