picanyabasquet_ascens_1a
04 de d’abril de 2017
El Picanya Bàsquet Futurpiso guanya la lliga autonòmica i ja és equip de 1a divisió
Els picanyers segellen títol i ascens quan encara falten dues jornades per disputar
Aquest passat diumenge, i quan encara falten dues jornades per al final de lliga l'equip sènior masculí autonòmica del club Picanya Bàsquet va certificar el títol de lliga i l'ascens a primera divisió.
Després d'un partit magnífic en el qual van superar per 66-82 al segon classificat en la seua pista (copada per l'afició picanyera, això sí) els picanyers tornen a fer història i sumen un títol més per a aquest club. 

Treball de formació
Un nou èxit que, com els anteriors, estan basats en la determinant aposta del club pel treball de pedrera (pràcticament tots els jugadors del primer equip són veïns del nostre poble i tots estan formats en l'escola del club), un treball que els ha portat en tan sol cinc temporades des de la primera zonal fins a la primera divisió amb tres ascensos pràcticament consecutius. 

A l'èlit del bàsquet valencià
D'esta manera, la temporada vinent, el club Picanya Bàsquet competirà en 1a divisió, la màxima categoria organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i allà on sols competixen 24 equips a tota la Comunitat Valenciana. Un èxit sense precedents a l'esport de la cistella al nostre poble. 





picanyabasquet_ascens_1a
picanyabasquet_ascens_1a_1
picanyabasquet_ascens_1a_2
picanyabasquet_ascens_1a_3
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet