bnr_ajudes_ascensors
20 de de juny de 2016
Ajudes municipals a la instal·lació d'ascensors
Ajudes de fins a 9.000 euros per comunitat de veïns i veïnes
A Picanya sabem bé la diferència que marca per a una comunitat de veïns/as disposar, o no, d'ascensor. Moltes vegades les escales suposen una dificultat insalvable per a persones majors, persones amb mobilitat reduïda o, simplement a l'hora de pujar la compra. Moltes són ja les comunitats que en, els últims anys, han aconseguit instal·lar ascensors i açò ha repercutit de forma molt favorable en la qualitat de vida de veïns i veïnes. 

Nova convocatòria

Enguany també, l'ajuntament de Picanya, acaba d'engegar una línia d'ajudes a la instal·lació d'ascensors. Aquestes ajudes estan destinades a edificis col·lectius finalitzats abans de 1981 (queden, per tant, excloses els habitatges unifamiliars), i en els quals, almenys el 70% dels habitatges constituïsca el domicili habitual de les persones propietàries o usuàries.
Les ajudes poden arribar a cobrir el 20% del cost d'instal·lació, amb un màxim de 9.000 € per comunitat. Aquestes ajudes també contemplen la instal·lació de salvaescaleras arribant a cobrir fins a un 20% del cost amb un màxim de 3.000€.

Informació i assessorament

L'Oficina municipal d'habitatge de l'Ajuntament de Picanya (Pl. Espanya, 2) presta tot tipus d'ajuda i facilita tota la informació relativa a tramitació i gestió.
El termini de presentació de sol·licituds començarà tan bon punt es publiquen les bases de la convocatòria al BOP.