mupi_divendres_joves_2024
15 de de novembre de 2024
La xarxa invisible (escape rooms)
Divendres joves

Ja està disponible la nova programació d'activitats per a joves a la Sala d'Esposicions. Tot un seguit de tallers que sota el nom de "Divendres joves" ofereixn ball, misteri, fotografia, passatge del terror... per passar una estona divertida en la millor companyia.

 

Divendres joves / maig/desembre ‘24


Divendres 24/maig
21.00h a 00.00h
MURDER PARTY
Viurem una història de misteri, mentides i assassinats… Una reunió inoblidable on cada assistent rebrà un rol o personatge que haurà d’interpretar durant la sessió, posar-se en la seua pell i aconseguir els seus objectius siguen el que siguen...
Tres hores de suspens amb sopar/picaeta.

Divendres 21/juny
21.30 a 00.30h
BALLS I RITMES
Diversió per mitjà del ball i totes les seues disciplines. 
Coneixerem diferents estils (passos i tècniques) que ens ajudaran a fomentar la creativitat, desenvolupar habilitats i promoure l’expressió autèntica… Un viatge personal i artístic.

Dijous 31/octubre
22.00 a 00.00h
HALLOWEEN 
(PASSATGE DEL TERROR)
Ens endinsarem en una esgarrifosa aventura que desafiarà els nostres sentits i posaran a prova lanostra valentia en cada pas del camí. Passen, passen… però... és possible que no isquen mai d’ací.

Divendres 15/novembre
22.00 a 00.00h - 2 sessions
LA XARXA INVISIBLE 
(ESCAPE ROOMS)
Les xarxes socials poden servir com a reflexe de la vida i teixir una trama invisible on tot és façana i costa desentranyar el que passa en realitat.
En este escape room haurem de desentranyar una història; assetjament i violència en les xarxes… 

Divendres 27/desembre 19.00-20.30h
Dissabte 28/desembre 12.00-13.30h

FOTOGRAFIA AMB EL MÒBIL 
(2 SESSIONS)
T’apassiona la fotografia amb el teu telèfon mòbil?
En este taller, aprendrem les tècniques essencials de composició per a millorar les nostres fotos tant en interiors com exteriors. Descobrirem com jugar amb la llum, els angles i els patrons per a capturar imatges sorprenents.
  

mupi_divendres_joves_2024