L'Ajuntament de Picanya t'ofereix la possibilitat d'inscriure't a diferents activitats municipals (culturals, esportives, formatives...) per mitjà d'aquesta plana web. Còmodament, des de ta casa amb el mòbil, ordinador, tablet... a qualsevol hora del dia i sense desplaçaments ni esperes.

Les úniques condicions per a fer ús d'aquest servei és domiciliar el pagament de l'activitat (també es fa on-line en el mateix procés) i ser usuari VALIDAT del sistema.

La necessitat de comprovar la fidelitat de determinades dades (data de naixement, empadronament...) obliga a que els serveis municipals t'hagen de validar com a usuari. Per tant, abans de tramitar qualsevol inscripció has de tramitar la validació de les teues dades i rebre un correu de confirmació. 

Et recomanem de tramitar la validació de les teues amb una antelació mínima de 24 hores abans del moment de la inscripció per tal d'evitar problemes. Atenció: els caps de setmana no es validen usuaris.

Què és ser USUARI VALIDAT?

Ser USUARI VALlDAT significa que l'Ajuntament ha confirmat la veracitat de les dades facilitades per tu i, per tant, a partir d'eixe moment amb el teu número de DNI i la clau (la que has triat tu) ja podràs tramitar la inscripció. 

Una volta sigues usurai REGISTRAT/VALIDAT podràs fer servir l'opció 1 de la primera pantalla i accedir directament al procés d'inscripció.

pantalla 01 _ acces validat

Com ser USUARI VALIDAT i REGISTRAT?

INICI. En la primera pantalla del sistema fes clic sobre el botó nou usuari (opció 3) o sobre la icona NOU.

pantalla 01_nou usuari

PAS 1. Accediràs al primer pas per a tramitar el teu registre d'usuari. En aquesta pantalla intruduiràs el teu DNI/NIF (números i lletres sense espais ni guions) o número de passaport, targeta de residència o altres, i també indicaràs quina serà la teua clau d'accés. Aquesta clau, obviament, l'hauràs de recordar per a posteriors accessos. Després clica en "següent pas".

pantalla 02 _ alta usuari

Què fer en el cas de menors sense DNI? En cas de menors sense DNI sols cal que trieu l'opció "ALTRES" o "MENORS SENSE DNI". Això permetrà que no hageu d'indicar res a la casella idenficador. Sols cal que indiqueu una clau (que heu de recordar) i anar al següent pas. Una volta completat el procés d'introducció de dades (pasos 2 i 3) i graveu la sol·licitud (pas 3) el sistema vos assignarà de forma automàtica un identificador (ID) que tindreu que anotar per a posteriors accesos.

PAS 2. Arribaràs a la pantalla on has d'introduir les teues dades personals: Nom, cognoms, sexe, data de naixement, condició de jubilat, de resident a Picanya (empadronat o estudiant). En cas de ser estudiant hauràs d'indicar, en el camp justificació, el centre al que et trobes matriculat. Indicaràs també la teua adreça: tipus de via (C/, Av., Pl.), el nom del carrer, codi postal i població. Aquestes dades són importants en determinats tipus d'inscripcions i són comprovades per l'Ajuntament.  

inscripcion_03_dades_personals

PAS 3. En la següent pantalla hauràs d'indicar, obligatoriament, el teu correu electrònic (comprova que ho escrius correctament). Indica també, si vols, el teu teléfon fixe i/o mòbil. També senyalaràs el teu compte bancari (20 xifres) per a realitzar el pagament per domiciliació bancària. Pots renunciar a indicar el teu compte (tot i marcant la casella corresponent) i facilitar-ho més tard, quan tramites la inscripció (ahí ja serà imprescindible). Finalment, en cas de ser menor d'edat, caldrà indicar en este pas, el DNI i nom de mare/pare o tutor/a. Recorda indicar que has llegit la clàusula de protecció de dades i, quan estigues segur, clica sobre "GRAVAR" per a enviar les dades per a la seua verificació.

inscripcion_04_dades

FINAL DE LA SOL·LICITUD DE VALIDACIÓ. Veuràs un missatge com aquest:

Usuari gravat correctament (ID= Ací el teu DNI/NIF)
El més prompte possible enviarem al seu correu electrònic la confirmació de les seues dades.
A partir d’eixe moment ja podrà tramitar les seues inscripcions.
Gràcies per utilitzar aquest servei.
Ajuntament de Picanya

Les teues dades han de ser validades per un treballador municipal que comprovarà, en el fitxers municipals, la seua veracitat. 

No és un procés automàtic i per tant, pot tardar uns dies. Per exemple, si tramites la sol·licitud un divendres pot ser la confirmació no t'arribe fins el dilluns/dimarts següent. No esperes a tramitar el teu registre/validació de dades a última hora.

No cal repetir el procés de validació en altres anys. Una volta registrat i validat, el teu DNI i la teua clau et permetran tramitar les teues inscripcions per sempre, d'una manera fàcil, còmoda i sense cues ni esperes.

Esperem que aquesta informació haja aclarit tots els teus dubtes, però, ni no és així, t'atendrem al servei DIGA'M de l'Ajuntament.