Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 750| Setembre '16
Per un futur sostenible i integrador
Picanya, Paiporta i Benetússer dissenyen una estratègia de desenvolupament de l'àrea urbana


Els ajuntaments de Paiporta, Benetússer i Picanya han unit esforços per a dissenyar, amb la participació de totes i tots, una estratègia de desenvolupament (2016-2020) de l’àrea urbana formada pels tres municipis.

L'objectiu d’esta estratègia és la millora del nostre poble des d’una visió integrada, tot i oferint cobertura a les necessitats del municipi detectades a diferents àmbits: social, ambiental, climàtic i demogràfic, per a crear una Picanya més inteligent, sostenible i integradora.

Amb este objectiu és fonamental conèixer l’opinió de la ciutadania sobre quins són els principals reptes i problemes que s’han d’afrontar als nostres municipis o a l’àrea urbana en el seu conjunti quines són les potencialitats que, com a pobles, hem d’aprofitar.


La fase prèvia a l'hora de sol·licitar els fons FEDER consisteix en la recollida d'informació per mitjà d'enquestes a la ciutadania, en eixe sentit vos animem a contestar este senzill formulari. Podeu marcar els vostres camps d'interés o, si no estan indicats, indicar, amb un xicotet text, quina és la vostra opinió.

Podeu trobar l'enquesta de recollida de dades al següent enllaç:


http://www.picanya.org/poble/urbanisme/desenvolupament-urba-sosteniblebnr_dusiMés informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.