Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 679 | Gener '15
Cites esportives

Ací vos deixem la informació de tres cites esportives (quatre en realitat) que ben prompte podrem disfrutar al nostre poble. Podeu ser espectadors i espectadores o, protagonistes, a les vostres mans (i cames) està.

Partit d'exhibició (i molt més) amb l'ex-tenista professional
Juan Carlos Ferrero

Este dissabte 31 de gener l'ex-tenista professional i ex-número un del món, Juan Carlos Ferrero disputarà un set d'exhibició al Poliesportiu Municipal de Picanya.
La presència de Juan Carlos Ferrero forma part del conjunt d'activitats organitzades pel Club de Tenis Picanya, amb el suport de l'Ajuntament, per al dissabte 31 i que arrancaran a les 16.00h amb un comparativa tècnica entre diferents tipus de raquetes. Continuarà a les 17.30h amb un clínic adreçat a menudes i menuts amb jocs i premis.
A les 18.30h, com hem dit adés, el ex-jugador professional, guanyador de Roland Garros, guanyador de Copa Davis i ex-número un del rànking ATP mundial, Juan Carlos Ferrero jugarà un set d'exhibició i compartirà la vesprada amb els assistents.
No cal inscripció prèvia. Participació lliure.
+informació

4a Duatló Vila de Picanya
Este diumenge 1 de febrer amb l'organització de la Penya Ciclista Tarazona i el suport de l'Ajuntament de Picanya tindrà lloc la 4a Duatló Vila de Picanya. Prova exigent que suma a un primer recorregut a peu de 5 Km, un recorregut amb bicicleta de 23 Km i un recorregut final a peu d'1'5 Km. Una prova espectacular i molt dinàmica que arriba a la seua 4a edició en constant evolució.
+informació

24é Recreo-Cross de la Dona i 1r Corre-Cross de la Dona
Des de fa més de 20 anys l'Ajuntament de Picanya amb la fonamental col·laboració de l'Associació de Mestresses Tyrius i, en els darrers anys, del club d'Atletisme Camesllargues organitzen el Recreo-Cross de la Dona. Una trobada a mig camí entre la festa i l'activitat esportiva en la que participen anualment moltíssimes dones de tota la comarca de l'Horta Sud. Este recorregut a peu entre la Plaça del País Valencià i el Poliesportiu té poc més de dos kilòmetres que es tanquen amb un berenar i bona cosa de balls i bon humor.
Enguany, a més, i com a novetat, tindrà lloc
el primer Corre-Cross de la Dona, una cursa d'atletisme amb el mateix recorregut del Recreo-Cross (Pl. País Valencià-Poliesportiu) i que està adreçada a aquelles dones que practiquen atletisme i volen disfrutar d'una autèntica prova esportiva envoltades per l'ambient festiu del Recreo-Cross.
+informació


bnr_ferrero

bnr_4a_duatlo_picanya

bnr_recreo_cross_2015
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu a comunicacio@picanya.org
i us donarem de baixa immediatament.