Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 739 | Maig '16
22é Rastro Solidari

El diumenge 22 de maig la Plaça Major tornarà a ser punt de reunió per a picanyers i picanyeres. Eixe dia tindrà lloc lloc la 22a edició del “Rastro Solidari” i, amb total seguretat, Picanya se situarà de nou al costat de les persones en situacions més difícils. Esta nova edició del "Rastro" torna a convocar a tot el nostre poble per a fer entre tots i totes un nou exercici de responsabilitat, de germanor, d'humanitat en definitiva. 
Enguany la recaptació atendrà dues tragèdies maularadament molt properes i vigents i que precisen d'una ràpida i eficaç intervenció.  

Equador
La meitat dels fons recaptats aniran destinats a auxiliar a les víctimes del terrible terratrèmol en el país sud-americà d'Equador del passat 16 d'abril. Este ha estat el sisme més intens registrat a Equador des de 1987. El terratrèmol i les seues corresponents rèpliques (més de 600) han generat una devastació terrible que té la seua pitjor cara en els quasi 600 morts, més de 150 persones desaparegudes, més de 8.000 ferits  i milers i milers de famílies que ho han perdut tot: llars, mitjans de vida, roba, estris, accés a l'aigua potable...
L'ajuda es canalitzarà a través dels programes que la reconeguda ONG Cruz Roja ja està desenvolupant en la zona.

Refugiats a Jordània i Líban
L'altra meitat dels ingressos obtinguts en aquesta nova edició del Rastre Solidari serà destinada a ajudar en els programes que l'ONG Intermón-Oxfam desenvolupa en els campaments  situats als països de Jordània i Líban per a les persones refugiades  de la terrible guerra a Síria. Un drama humanitari de sobres conegut  amb milers de famílies fugint del conflicte però que encara sembla lluny del seu punt final.

Víctor Jiménez posarà la música
Com és habitual en tot "Rastro solidari", esta 22a edició també tindrà la seua part cultural. En aquesta ocasió serà el jove saxofonista picanyer Víctor Jiménez el que posarà l'acompanyament musical d'este "Rastro" 2016. Jiménezoferirà un recorregut per les diferents tonalitats del jazz i el blues amb un repertori on barreja peces clàssiques i conegudes amb obres més actuals i temes propis.
Escolta a Víctor Jiménez ací:
http://www.victorjimenezmusic.com/cartell_rastro_2016

Darreres notícies publicades al web municipal:

bnreleccionsgenerals2015
09 de maig de 2016
Del 9 al 16 de maig
bnr_36_enricvalor
06 de maig de 2016
Fins a l'1 d'octubre es poden presentar obres
Antonio Avilés
05 de maig de 2016
24 hores d'esforç entre Siete Aguas i Carlet a favor de l'AECC
Cartel feria animalees Picanya 7 de mayo 16 700 pxl
05 de maig de 2016
Este dissabte 7 a l'Av. Generalitat Valenciana
zuvak
03 de maig de 2016
“Zuvak” arranca una nova línia de col·laboració entre l'Ajuntament i els grups del local d'assaig

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu a comunicacio@picanya.org
i us donarem de baixa immediatament.