Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 765 | Maig '17
Este diumenge 28 de maig Rastro Solidari a la Plaça Major

El 14 de maig de 1995 tingué lloc la primera edició del Rastro Solidari i des d'aleshores aquest xicotet mercat ha esdevingut una autèntica manifestació de l'esforç del nostre poble per un món millor.

Colòmbia i Perú
En esta 23a edició d'este diumenge 28 de maig (10.00 a 15.00h Pl. Major) els fons recaptats aniran a ajudar en les emergències ocasionades a Colòmbia i Perú per les fortes plujes i inundacions allà ocorregudes i que han afectat a la vida de milers de persones. Serà repartida al 50% entre els projectes desenvolupats en ambdos països per diferents ONGs internacionals.

També cultura
El Rastro també té un vessant cultural i habitualment s'aprofita per a presentar actuacions de ball, música i tradicions arribades des de diferents indrets del món o desenvolupar activitats de conscienciació, de difussió del folklore i de la cultura en general. En esta edició 2017 podrem disfrutar de l'exposició "Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps", també de l'actuació de Vicente Cortés i les seues "Llibreaccions" i dels balls del grup de danses Carrasca.

Vos esperem!


flyer_rastro_2017


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
D'acord la Llei 15/99 de Protecció de dades si vols
cancel·lar l'enviament d'aquest butlletí Alt@veu polse ací.