Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 728 | Març '16
La Ruta de la Tapa més gran de les celebrades fins ara
Tres dies, 22 locals i 44 tapes en la 7a PicaNYAM! dels dies 8, 9 i 10 d'abril


Arriba l'edició més gran de la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya. El cap de setmana del 8, 9 i 10 d'abril tindrà lloc una nova edició d'esta exitosa iniciativa que, organitzada per l'Ajuntament de Picanya i l'hostaleria local, ha anat a més en cada edició.

Tres dies
La primera novetat d'esta 7a PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya és el fet de que, per primera vegada, els establiments participants oferiran tapes ja des de la vesprada/nit del divendres. Una ampliació horària molt interesant què permet encetar la ruta ja el divendres i poder tastar un major nombre de les delícies què ens ofereix la ruta.

Vint-i-dos locals, quartanta-quatre tapes
A més, en esta 7a edició seran vint-i-dos els locals participants, un rècord de participació que ens permet poder disfrutar d'un menú de quaranta-quatre tapes, dos per local en una oferta que mai s'havia arribat a poder oferir en les anteriors edicions.

Premis
Com en anys anteriors els participants de la ruta podran optar a guanyar dos sopars (per a dues persones) i per mitjà de les xarxes socials municipals es podrà optar a guanyar 10 tapes.

Tota la informació la podeu trobar ací:


bnr_picanyam_07_2016_abril

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.